Skip to content Skip to footer

Disclaimer

Hoewel we veel zorg hebben besteed aan deze website, kunnen we niet garanderen dat alle informatie volledig, correct en actueel is. We zijn niet aansprakelijk voor eventuele directe of indirecte schade die voortvloeit uit het gebruik van de site of de informatie die beschikbaar is gesteld via de site.

We vinden het belangrijk om uw persoonsgegevens te beschermen en behandelen deze in overeenstemming met de wet op de privacy. Persoonlijke informatie wordt alleen verzameld en verwerkt om de door u gevraagde informatie te verstrekken.

Hyperlinks naar andere websites worden ter informatie en voor uw gemak verstrekt. We kunnen echter niet garanderen dat de inhoud van deze websites en informatiebronnen volledig of nauwkeurig is, noch dat deze altijd beschikbaar zijn.

Voor het gebruik van multimedia-informatie (geluid, beeld, software, enz.) is voorafgaande toestemming vereist.

E-mail disclaimer

De informatie verstrekt in onze e-mailberichten is vertrouwelijk en uitsluitend bedoeld voor de geadresseerde. Aan genoemde bedragen, opdrachten of opdrachtverstrekkingen kunnen geen rechten worden ontleend. Offertes, opdrachten en opdrachtbevestigingen worden altijd schriftelijk bevestigd. We kunnen niet garanderen dat e-mailberichten zonder tussenkomst van andere partijen bij de geadresseerde aankomen zoals ze zijn verzonden, en aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele aan e-mailberichten gekoppelde computervirussen. De tijdige ontvangst van dit bericht wordt niet gegarandeerd.