Skip to content Skip to footer
Onze diensten

Van concept tot realisatie

Bij Janssen Staalwerk B.V. nemen we uw project vanaf het eerste ontwerpstadium serieus. We starten onze dienstverlening vanuit het ontwerp van de architect of aannemer, waarbij we nauw samenwerken om de stalen onderdelen verder uit te werken. Met onze expertise streven we ernaar om tot een passende oplossing te komen die voldoet aan uw specifieke behoeften.

Alle ontwerpen worden zorgvuldig omgezet naar 2D en 3D modellen met behulp van Tekla Structures. Pas na goedkeuring door de opdrachtgever gaan onze vakmensen aan de slag in onze eigen werkplaats. Hier worden de stalen onderdelen met precisie samengesteld, waarbij vakmanschap en oog voor detail centraal staan.

Nadat alles grondig is geassembleerd, ondergaan de onderdelen een corrosiewerende behandeling, zoals thermisch verzinken en/of gepoedercoat in kleur. Pas wanneer alles gereed is en aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoet, worden ze door onze vakkundige monteurs ter plaatse gemonteerd.

Van concept tot realisatie, wij begeleiden uw project op elke stap van de weg.

onze diensten

Maatwerk trappen

Ontdek onze op maat gemaakte trappen, perfect afgestemd op uw behoeften:

Stalen rechte trap: Geschikt voor binnen en buiten, hoogwaardige kwaliteit en volledig in-house gerealiseerd. Onze tran zijn maatwerk en bieden de beste kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs. Ideaal voor wooncomplexen, kantoren en warehouses.

Stalen trappen met tussen bordes: Voor situaties met een hoogteverschil van meer dan vier meter. Creëer een veilige omgeving met onze oplossing. Informeer bij onze specialisten voor meer details.

Stalen wenteltrappen: Decoratieve trappen voor binnen en buiten die weinig ruimte in beslag nemen. Ideaal voor appartementencomplexen, commerciële gebouwen en scholen. Verkrijgbaar in verschillende materialen en volledig maatwerk 

Stalen trappen met kooiconstructies: Speciaal ontworpen voor buitengebruik, bieden bescherming tegen ongewenst gebruik en inbraak. Volledig op maat gemaakt om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Informeer bij onze specialisten voor advies op maat.

Op maat gemaakte leuningen

Ontdek onze hoogwaardige leuningen op maat, vervaardigd door Janssen Staalwerk B.V. Onze expertise omvat diverse toepassingen, waaronder:

  • Galerijhekwerken
  • Mezzanine balustraden
  • Ballustrades tegen betontrappen

Creëer een veilige en stijlvolle omgeving met onze op maat gemaakte oplossingen.

Stalen hekwerk balkons

Geef uw wooncomplex een prachtige uitstraling met nieuwe stalen balkonhekken.

Kies uit diverse ontwerpen, kleuren en maten om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

Onze stalen balkonhekken voldoen aan alle veiligheidsvoorschriften en kunnen worden aangepast aan uw wensen.

Stalen balustrades & dakterrassen

Creëer een luxe afwerking voor uw balkon of dakterras met onze stalen balustrades.

  • Combineer staal met gelaagd glas voor een eigentijdse uitstraling die voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen.
  • Kies uit diverse RAL-kleuren voor de poedercoating om perfect aan te sluiten bij uw esthetische voorkeuren.
  • Voeg privacyschermen toe voor extra privacy en bescherming tegen ongewenste inkijk.

Op maat gemaakt constructiewerk

Bij Janssen Staalwerk B.V. gaan we verder dan alleen trappen en leuningen. We bieden ook hoogwaardig las- en constructiewerk aan, volledig op maat gemaakt voor uw project. Of het nu gaat om het samenstellen van spanten, frames of ankers, wij leveren maatwerk in kleine series. Met onze geavanceerde machines en toegewijde vakmensen kunnen we zet-, knip- en walswerk met precisie uitvoeren, allemaal in onze eigen werkplaats.

Maatwerk in diverse materialen

Wij bieden constructies aan in staal, volledig afgestemd op uw specifieke behoeften.

Ons team verzorgt het gehele traject, van ontwerp tot uitvoering, om uw visie werkelijkheid te maken.

Onze focus ligt op details en precisie, waarbij kwaliteitsnormen en veiligheidsnormen altijd voorop staan.

contact ons

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en kosten van een op maat gemaakte project? Neem contact met ons op voor een passende offerte. Bij Janssen Staalwerk B.V. kunt u rekenen op vakmanschap, kwaliteit en betrouwbaarheid.