Skip to content Skip to footer
80808080
Gestart in
janssenstaalwerk-rough-054
janssenstaalwerk-rough-128
over ons

Over Janssen Staalwerk B.V

Welkom bij Janssen Staalwerk B.V., een toonaangevende naam in de staalindustrie sinds onze oprichting in 1995. Ons bedrijf heeft zich vanaf het begin toegelegd op het vervaardigen van hoogwaardige stalen trappen, leuningen en constructiewerk van uitstekende kwaliteit.

Onze geschiedenis

Gedurende bijna drie decennia hebben we een solide reputatie opgebouwd op basis van vakmanschap, toewijding en innovatie. Wat begon als een bescheiden onderneming is uitgegroeid tot een bloeiend bedrijf dat bekend staat om zijn uitstekende producten en klantgerichte aanpak.

janssenstaalwerk-rough-073
janssenstaalwerk-rough-142

Onze missie en visie

Bij Janssen Staalwerk B.V. streven we ernaar om onze zakelijke klanten te voorzien van op maat gemaakte oplossingen die voldoen aan de hoogste normen van kwaliteit, functionaliteit en esthetiek. We geloven in het leveren van vakmanschap van de hoogste kwaliteit en streven er voortdurend naar om onze producten en diensten te verbeteren.

Vakmanschap

Toewijding

Innovatie

Onze teamleden

Ons succes is te danken aan ons team van ervaren vakmensen, ontwerpers en technici, die elk project met passie en toewijding benaderen. Met een schat aan ervaring en expertise staan onze medewerkers klaar om de meest uitdagende projecten aan te pakken en onze klanten te voorzien van oplossingen die aan hun verwachtingen voldoen.

Onze waarden

Bij Janssen Staalwerk B.V. hechten we veel waarde aan integriteit, betrouwbaarheid en klantgerichtheid. We streven naar langdurige relaties met onze klanten, gebaseerd op wederzijds respect, vertrouwen en tevredenheid. Onze inzet voor kwaliteit en service vormt de kern van alles wat we doen.

janssenstaalwerk-rough-042
janssenstaalwerk-rough-040

Lid van de Koninklijke Metaalunie en NTF (Nederlandse Trappen Fabrikanten)

Bij Janssen Staalwerk B.V. zijn we lid van de Koninklijke Metaalunie en de NTF, toegewijd aan toekomstbestendig ondernemen in de MKB-maakindustrie. Samen streven we naar innovatie, productiviteit en welvaart, en dragen we bij aan maatschappelijke vooruitgang.

Ontdek meer over ons bedrijf en onze toewijding.. Neem vandaag nog contact met ons op om te zien hoe we uw project tot leven kunnen brengen.