Skip to content Skip to footer

Holbox Roermond

Gelegen op het dynamische bedrijventerrein Oost-Tangent in Roermond, schittert het project Holbox als een baken van moderniteit en vakmanschap. Hier vormen functionaliteit en esthetiek een naadloze eenheid, waarbij elk detail is doordacht en uitgevoerd met precisie.

Entreetrap van unieke schoonheid

De trap in de entree, met een breedte van ca. 2 meter, bestaat uit samengestelde profielen met ingeklemd gehard en gelaagd veiligheidsglas. De trap treden zijn vervaardigd van gezet stalen plaat, waarin houten treden van Iroko met FSC-keurmerk zijn verlijmd.

Vide randen met stijlvolle veiligheid

De vide randen van de 1ste en de 2de verdieping zijn gemaakt van samengesteld glasprofiel met daarin gelaagd en gehard glas als balustrade. De bovenregel is op maat gemaakt en voorzien van een 2-laags poedercoating, net als de trappen en vide rand.

Industriële trappen en mezzanine balustrade

In het warehouse zijn 3 industriële trappen geplaatst, waarvan er 2 van BG naar de daktoegang gaan op een hoogte van 14 meter. Ook hebben we de mezzaninevloer voorzien van een balustrade en een kantelhek, zodat er veilig goederen op en af de mezzanine gezet kunnen worden.

ProjectHolboxPlaatsRoermondTypeBedrijfspandShare