Skip to content Skip to footer

Dorpshuis in Zeeland

Het dorpshuis in Zeeland, gelegen in de provincie Noord-Brabant, is een veelzijdig en dynamisch multifunctioneel centrum. Janssen Staalwerk B.V. heeft een essentiële rol gespeeld bij de realisatie van dit project, waarbij diverse modellen lamellen balustraden langs de vrije zijden van de trappen, tribunes en vide randen zijn geïnstalleerd.

Diverse modellen lamellen balustraden

De lamellen balustraden, die langs de vrije zijden van de trappen, tribunes en vide randen lopen, voegen niet alleen een eigentijds designelement toe aan het dorpshuis, maar bieden ook veiligheid en functionaliteit. De diversiteit aan modellen zorgt voor een gevarieerde en esthetisch aantrekkelijke uitstraling.

Hoofdtrap: Rechte open steektrap

De hoofdtrap van het dorpshuis is een rechte open steektrap, gekenmerkt door zijn eenvoudige en moderne ontwerp. De trapbomen zijn vervaardigd uit UNP 260 staal en zijn voorzien van eiken treden, wat een perfecte combinatie van duurzaamheid en esthetiek biedt.

Duurzame afwerking

Alle stalen delen van het dorpshuis zijn voorzien van een hoogwaardige 2-laags poedercoating. Deze duurzame afwerking zorgt niet alleen voor een langdurige bescherming tegen de elementen, maar draagt ook bij aan het behoud van de esthetische kwaliteit van de constructie.

ProjectDorpshuis ZeelandPlaatsZeelandTypeMulti functioneel centrumShare