Skip to content Skip to footer

29 Appartementen in Apeldoorn

Trots presenteren wij het resultaat van ons werk aan het appartementencomplex in Apeldoorn. Dit moderne complex omvat een reeks hoogwaardige stalen constructies die bijdragen aan de veiligheid en uitstraling van de woningen.

Stalen spiltrappen

Bij de bouw van de 29 appartementen in Apeldoorn heeft Janssen Staalwerk B.V. gezorgd voor functionele en esthetische stalen spiltrappen. Deze zijn zorgvuldig thermisch verzinkt om duurzaamheid te garanderen, waardoor ze bestand zijn tegen de elementen en langdurig meegaan.

Galerij balustraden

De galerijen van de appartementen zijn voorzien van stijlvolle balustraden, die niet alleen een veilige omgeving bieden maar ook bijdragen aan de esthetiek van het gebouw. Deze balustraden zijn met uiterste precisie vervaardigd en voorzien van een hoogwaardige poedercoating.

Verschillende type ballustraden

De balkons, Franse balkons en trappenhuizen van de appartementen zijn voorzien van hoogwaardige stalen balustraden. Deze balustraden zorgen niet alleen voor veiligheid, maar dragen ook bij aan de esthetiek van het gebouw. Dankzij de thermische verzinking en hoogwaardige poedercoating blijven ze langdurig mooi en bestand tegen de buiten- en binnenomstandigheden.

Project29 appartementenPlaatsApeldoornTypeAppartementencomplexShare