Skip to content Skip to footer

De Meester plaats in Wijchen

In het bruisende hart van Wijchen heeft Janssen Staalwerk B.V. bijgedragen aan de realisatie van een uniek wooncomplex genaamd De Meesterplaats. Dit project kenmerkt zich door zijn moderne en stijlvolle uitstraling, waarbij stalen balustraden gecombineerd zijn met glas voor een tijdloze elegantie.

Balkon penthouse met gehard en gelaagd glas

Het penthouse van De Meesterplaats is voorzien van een balkon met een verfijnde afwerking. Het glas is ingeklemd en bestaat uit gehard en gelaagd glas, wat zorgt voor een veilige en transparante omgeving. De toevoeging van een RVS bovenregel voegt niet alleen een esthetisch element toe, maar verhoogt ook de duurzaamheid van het balkon.

Vluchttrap aan de buitenzijde

Veiligheid staat voorop in De Meesterplaats. Daarom is aan de buitenzijde van het pand een vluchttrap geïnstalleerd. De trapbomen zijn vervaardigd uit UNP 200 staal en voorzien van persrooster treden en bordessen, wat een solide en stabiele ontsnappingsroute biedt in geval van nood.

Thermisch verzinkt en poedergecoat

Alle stalen delen die buiten worden toegepast zijn zorgvuldig behandeld met een thermische verzinking en vervolgens voorzien van een duurzame 2-laags poedercoating. Deze hoogwaardige afwerking zorgt ervoor dat de constructies bestand zijn tegen de elementen en jarenlang meegaan zonder aan uitstraling te verliezen.

ProjectDe Meester plaats in WijchenPlaatsWijchenTypeWooncomplexShare