Skip to content Skip to footer

Noorderkerk in Apeldoorn

Ombouw van kerk tot appartementen met stalen balkonconstructie en balustraden

De Noorderkerk in Apeldoorn ondergaat een opmerkelijke transformatie, waarbij de voormalige kerk wordt omgebouwd tot appartementen. De eerste fase van dit ambitieuze project omvatte de transformatie van het bijgebouw van de kerk tot appartementen, terwijl fase twee, de ombouw van de kerk zelf, nog in de ontwerpfase verkeert en op een later moment zal worden uitgevoerd.

Stalen balkonconstructie en balustraden

Janssen Staalwerk B.V. heeft een cruciale rol gespeeld in dit project door de complete stalen balkonconstructie en de stalen balustraden op de balkons te leveren. De balkonconstructie is zorgvuldig ontworpen en vervaardigd om niet alleen esthetisch te zijn, maar ook functioneel en duurzaam. Alle stalen onderdelen zijn thermisch verzinkt en voorzien van een tweelaagse poedercoating, waardoor ze bestand zijn tegen de elementen en een lange levensduur hebben.

Toekomstige transformatie

De ombouw van de Noorderkerk tot appartementen belooft een opmerkelijke toevoeging te worden aan de woonomgeving in Apeldoorn. Met de hoogwaardige stalen constructies van Janssen Staalwerk B.V. kunnen toekomstige bewoners genieten van zowel comfort als veiligheid op hun balkons, terwijl ze omringd worden door de historische charme van dit prachtige gebouw.

ProjectAppartementen NoorderkerkPlaatsApeldoornTypeAppartementenShare