Skip to content Skip to footer

Penn Color te Venray

De designtrap bij Penn Color te Venray is niet alleen functioneel, maar ook een kunstwerk op zichzelf, dat de moderne esthetiek van het kantoor versterkt en bezoekers verwelkomt met een gevoel van luxe en stijl.

Kantoor met stijlvolle designtrap en glazen vide rand

Penn Color, gevestigd in Venray, heeft een kantoor dat uitblinkt in moderniteit en design. Bij de entree van het kantoor heeft Janssen Staalwerk B.V. gezorgd voor een opvallende designtrap, compleet met een stalen vide rand en glazen panelen, die een statement maakt bij binnenkomst.

Stalen designtrap met glas

De designtrap is een ware eyecatcher en is zorgvuldig vervaardigd om aan de hoge eisen van de architect te voldoen. De trapbomen zijn samengesteld uit gelaserde plaat van 10 mm dik, terwijl de trap treden zijn gemaakt van gezette stalen treden, voorzien van tegels voor een luxe afwerking. De stootborden zijn gemaakt van blauwstaal, wat een elegant contrast creëert.

Minimalistisch ontwerp met ruimtelijke uitstraling

Het ontwerp van de trap is bewust minimalistisch gehouden, met geen zichtbare bevestigingsmiddelen, zoals gevraagd door de architect. Geen bovenregel is toegepast om een meer ruimtelijke en open uitstraling te creëren, wat perfect past bij de moderne en lichte sfeer van het kantoor van Penn Color.

ProjectPenn ColorPlaatsVenrayTypeKantoorShare