Skip to content Skip to footer

Oolderhuuske in Roermond

Het Oolderhuuske in Roermond straalt niet alleen gastvrijheid uit, maar ook vakmanschap en stijl dankzij de hoogwaardige stalen constructies van Janssen Staalwerk B.V.

B&B met stijlvolle trap en balustraden

Het Oolderhuuske, gelegen in de sfeervolle haven van Roermond, is een charmante Bed & Breakfast waar gasten kunnen genieten van een ontspannen verblijf. Voor dit prachtige etablissement heeft Janssen Staalwerk B.V. een trap met bijbehorende balustraden en balustraden rondom de loopbrug vervaardigd, allemaal in de stijl met een moderne twist die perfect aansluit bij de aanwezige balustrade op het dakterras van het horecagedeelte.

Stijlvolle trap en bordes

De trap en bordes zijn vervaardigd met UNP 200 en voorzien van persrooster treden en bordesdelen, wat niet alleen zorgt voor een solide constructie maar ook voor een eigentijdse uitstraling die perfect past bij de sfeer van het Oolderhuuske.

Duurzame afwerking

Alle stalen onderdelen zijn zorgvuldig thermisch verzinkt en voorzien van een hoogwaardige 2-laags poedercoating, waardoor ze bestand zijn tegen de invloeden van het weer en langdurig hun esthetische aantrekkingskracht behouden.

ProjectB&B OolderhuuskePlaatsRoermondTypeB&BShare