Skip to content Skip to footer

SHI, Asten

Het SHI-complex in Asten verwelkomt bezoekers met een combinatie van vakmanschap, functionaliteit en esthetiek, dankzij de hoogwaardige stalen trap en glazen balustraden van Janssen Staalwerk B.V.

Warehouse met kantoor, voorzien van stijlvolle stalen trap en glazen balustraden

SHI, gevestigd in Asten, is een modern complex dat zowel een warehouse als kantoorruimte omvat. Bij de entree van het kantoorgedeelte heeft Janssen Staalwerk B.V. gezorgd voor een indrukwekkende stalen trap, die niet alleen functioneel is maar ook een architectonisch statement vormt.

Stalen trap met betonnen treden

De stalen trap in de hoofdentree is vervaardigd met trapbomen UNP 320 en heeft als treden gezette bakjes gevuld met beton, met een afwerking met PVC. Dit zorgt voor een duurzame en stijlvolle trap die perfect past bij het moderne design van het complex.

Glazen balustraden met stalen frames

Langs de vrije zijden van de trap en de vide rand zijn balustraden geplaatst, bestaande uit stalen frames met ingeklemde glazen panelen. Deze balustraden bieden niet alleen veiligheid, maar creëren ook een open en lichte uitstraling, waardoor de ruimte optimaal wordt benut.

ProjectSHI, AstenPlaatsAstenTypeWarehouse met kantoorShare