Skip to content Skip to footer

Hoofdentree Sponsor Shop VVV-Venlo

De wenteltrap bij de hoofdentree van de Sponsor Shop van VVV-Venlo is een pronkstuk van vakmanschap en design, en een uitnodigende blikvanger voor bezoekers van alle leeftijden.

Wenteltrap met industriële look voor hoofdentree sponsor shop

De hoofdentree van de Sponsor Shop van VVV-Venlo is voorzien van een opvallende wenteltrap, zorgvuldig vervaardigd door Janssen Staalwerk B.V. Deze unieke trap is niet alleen functioneel, maar vormt ook een artistiek element dat de industriële esthetiek van de omgeving versterkt.

Stalen wenteltrap met op maat gemaakte treden

De wenteltrap is geconstrueerd met trapbomen van 10 mm dikke stalen plaat, gewalst in de vorm van de trap. De treden van de trap zijn gemaakt van gezette stalen plaat, wat zorgt voor een solide en duurzame structuur die voldoet aan de hoogste normen van kwaliteit en veiligheid.

Behoud van de industriële look

Om de industriële uitstraling te behouden, is deze trappen voorzien van een transparante poedercoating. Dit beschermt niet alleen het staal tegen corrosie en slijtage, maar behoudt ook de ruwe en authentieke uitstraling die perfect past bij de omgeving van de Sponsor Shop.

ProjectWenteltrap, VVV-VenloPlaatsVenloTypeSponsor shop VVV-VenloShare