Skip to content Skip to footer

Commaxx in Kerkrade

Commaxx in Kerkrade is niet alleen functioneel, maar ook esthetisch dankzij de hoogwaardige stalen trap en vluchttrappen van Janssen Staalwerk B.V.

Warehouse met kantoor, voorzien van stalen spiltrap en vluchttrappen

Commaxx, gelegen in Kerkrade, is een dynamisch complex dat zowel een warehouse als kantoorruimte omvat. Bij de hoofdentree van het kantoorgedeelte heeft Janssen Staalwerk B.V. gezorgd voor een imposante stalen spiltrap, die niet alleen functioneel is maar ook een visueel statement vormt.

Stalen spiltrap met betonnen treden

De stalen trap in de hoofdentree is een indrukwekkende spiltrap met een diameter van 3.000 mm. De treden van de spiltrap zijn voorzien van gezette bakjes gevuld met beton en afgewerkt met PVC. Dit zorgt voor een duurzame en esthetisch aantrekkelijke trap die de entree van het complex verrijkt.

Vluchttrappen voor veiligheid

Naast de stalen spiltrap heeft Janssen Staalwerk B.V. ook gezorgd voor vluchttrappen in zowel de hal als het warehouse kantoor. Deze vluchttrappen zijn essentieel voor de veiligheid van de werknemers en bezoekers, en zijn met zorg ontworpen en geïnstalleerd volgens de geldende veiligheidsnormen.

ProjectCommaxxPlaatsKerkradeTypeWarehouse met kantoorShare